Team

Team Het Andere Wonen Klimmen

Wij bieden een veilig en warm thuis bij Het Andere Wonen Klimmen!

Verhuizen is een grote stap, zeker als er zorg bij komt kijken. Daarom stellen we ons al graag aan u voor.
Maak alvast kort kennis met ons team.

Theo Heuts

Theo Heuts

Zorgondernemer Het Andere Wonen Klimmen

Theo begon in 1988 met de opleiding tot verpleegkundige in het toenmalige De Wever Ziekenhuis en verkaste 2 jaar na diplomering naar de Intensive Care van het Klinikum in Aachen. In 2002 startte Theo als ambulanceverpleegkundige bij de GGD waar hij in 2009 de overstap maakte naar het management. 10 jaar was Theo manager bij de ambulancedienst en de GHOR waarbij hij ook werkzaam was als Officier van Dienst Geneeskundig en Algemeen Commandant Geneeskundig Zorg. Ook was Theo werkzaam bij Adelante als clustermanager. In 2019 koos Theo bewust voor een baan gelinkt aan de ouderenzorg en stond aan de wieg van Stichting Blijf. Theo maakte kennis met de ouderenzorg en zag wat dieren konden betekenen voor mensen met geheugenproblemen. Sinds die tijd heeft Theo zijn hart verloren aan mensen met geheugenproblemen; “Samen gaan we van elke dag een leuke dag maken”. Theo is zeer verheugd om weer met Kitty te gaan samenwerken, net als vroeger! En natuurlijk gaan we onze hond Buddy inzetten om mooie momenten van geluk te creëren.

Kitty Heuts

Kitty Heuts

Zorgondernemer Het Andere Wonen Klimmen

Kitty is een verpleegkundige met meer dan 30 jaar ervaring in de zorg. Na haar diplomering ging Kitty op de Intensive Care werken van het Klinikum in Aachen. Met de komst van de kinderen besloot ze parttime te gaan werken in het Zuyderland MC. In het Zuyderland was een van haar taken het begeleiden en coachen van stagiaires. Naarmate de kinderen zelfstandiger werden is Kitty naast haar werk als verpleegkundige in het ziekenhuis ook als wijkverpleegkundige gaan werken bij Buurtzorg (8 jaar). Omdat Kitty al meer dan 20 jaar mantelzorger is voor haar ouders weet ze als geen ander dat een sociale benadering noodzaak is “mantelzorgers ervaren vaak een grote belasting waardoor we bij Het Andere Wonen Klimmen ook de mantelzorgers de aandacht geven die ze verdienen”. De zorg is door de jaren heen erg veranderd, regels, procedures en administratieve zaken namen toe en dus nam de tijd voor persoonlijke zorg en aandacht af. Dit kan anders, dit moet anders en bij Het andere Wonen Klimmen wordt dit anders! De affiniteit en ervaring met mensen met geheugenproblemen is groot. Kitty verheugt zich erop met u en uw naasten samen het leven te gaan leven.

Buddy

Buddy

Onze huishond bij Het Andere Wonen Klimmen

Buddy is onze goed getrainde Tibetaanse Terriër en wordt onze ‘medewerker’ op 4 poten. Buddy gaat ons helpen om van elke dag een mooie dag te maken door een bijdrage te leveren op gebied van empathie en door vitaliteit op natuurlijke wijze te stimuleren. Ook helpt Buddy om bepaald gedrag waar te nemen waardoor we geholpen worden in het toepassen van de juiste interventies. Buddy gaat ons helpen om mensen bijzondere geluksmomenten te geven, momenten die ook door mensen met geheugenproblemen niet worden ‘vergeten’. Natuurlijk volgen we de richtlijn van AAI (Animal Assisted Interventions) omdat we dierenwelzijn zeer belangrijk vinden. Doordat een Tibetaanse Terriër een nauwelijks verharende vacht heeft is de kans op een allergische reactie bij mensen met een allergie zeer klein.

“Wij bieden een warm en veilig thuis.”
Werken bij Het Andere Wonen Klimmen?