Doe mee met het andere werken bij Het Andere Wonen Klimmen

Medewerk(st)er huishoudelijke dienst met passie voor de ouderenzorg

Ben jij die Medewerk(st)er Huishoudelijke dienst met passie voor de ouderenzorg waarbij mensen met geheugenproblemen centraal staan? 

Bij Het Andere Wonen Klimmen is het behouden en stimuleren van de eigen regie van de bewoner een belangrijk uitgangspunt. We bieden begeleiding op maat waarbij het welzijn van de bewoner en zijn naasten op de eerste plaats staan. Onze zorg is warm, belevingsgericht met respect voor de leefomgeving van de bewoner. De agenda van de bewoner bepaald samen met zijn of haar identiteit, wensen en behoeftes de basis van jouw werkdag. 

“Ben jij onze echte duizendpoot?”

Als Medewerk(st)er Huishoudelijke dienst ben je een echte duizendpoot. In overleg met je collega’s ondersteun je bewoners bij het nuttigen van de maaltijden. Daarnaast verzorg je de schoonmaak van de gezamenlijke ruimtes en onderhoud je op verzoek van de bewoners de appartementen volgens een schema. Tijdens je werkzaamheden bied je een luisterend oor en heb je altijd tijd voor een kopje koffie. Je verzorgt de was en ondersteunt bij activiteiten. We dagen je uit om van elke dag een geweldige dag te maken waarbij je alle ruimte hebt om jezelf te ontwikkelen. 

Wil je samenwerken op basis van gelijkwaardigheid, zonder paarse krokodillen, met korte lijnen naar de zorgondernemers, waar je al je talenten mag inzetten in een organisatie die het anders doet?

Neem dan contact op met Kitty en Theo door te mailen naar klimmen@hetanderewonen.nl.

Stuur vooral geen CV maar laat zien hoe je passie voor het werken met mensen geheugenproblemen eruitziet.

Wie weet maken we snel kennis met elkaar! 

Heeft u een vraag over
Het Andere Wonen Klimmen?