Doe mee met het andere werken bij Het Andere Wonen Klimmen

Helpende zorg en welzijn met passie voor de ouderenzorg

Ben jij die Helpende Zorg en Welzijn met passie voor de ouderenzorg waarbij mensen met geheugenproblemen centraal staan? 

Bij Het Andere Wonen Klimmen is het behouden en stimuleren van de eigen regie van de bewoner een belangrijk uitgangspunt. We bieden begeleiding op maat waarbij het welzijn van de bewoner en zijn naasten op de eerste plaats staan. Onze zorg is warm, belevingsgericht met respect voor de leefomgeving van de bewoner. De agenda van de bewoner bepaald samen met zijn of haar identiteit, wensen en behoeftes de basis van jouw werkdag. 

“Wil jij van elke dag een geweldige dag maken?”

Als Helpende Zorg en Welzijn ken je alle bewoners met hun zorgvragen en ondersteunt bij het uitvoeren van persoonlijke zorg (ADL) en begeleiding in de leefomgeving van de bewoners uit. Samen met je collega’s draag je bij aan het welzijn en de zorg voor de bewoners. We dagen je uit om van elke dag een geweldige dag te maken!

Wil je samenwerken op basis van gelijkwaardigheid, zonder paarse krokodillen, met korte lijnen naar de zorgondernemers, waar je al je talenten mag inzetten in een organisatie die het anders doet?

Neem dan contact op met Kitty en Theo door te mailen naar klimmen@hetanderewonen.nl.

Stuur vooral geen CV maar laat zien hoe je passie voor het werken met mensen geheugenproblemen eruitziet.

Wie weet maken we snel kennis met elkaar! 

Heeft u een vraag over
Het Andere Wonen Klimmen?