Doe mee met het andere werken bij Het Andere Wonen Klimmen

Gastvrouw of gastheer met passie voor de ouderenzorg

Ben jij die Gastvrouw of Gastheer met passie voor de ouderenzorg waarbij mensen met geheugenproblemen centraal staan? 

Bij Het Andere Wonen Klimmen is het behouden en stimuleren van de eigen regie van de bewoner een belangrijk uitgangspunt. We bieden begeleiding op maat waarbij het welzijn van de bewoner en zijn naasten op de eerste plaats staan. Onze zorg is warm, belevingsgericht met respect voor de leefomgeving van de bewoner. De agenda van de bewoner bepaald samen met zijn of haar identiteit, wensen en behoeftes de basis van jouw werkdag. 

“Ontvang jij de bewoners gastvrij en heb jij een affiniteit met koken?”

Als Gastvrouw of Gastheer ontvang je de bewoners gastvrij in de gezamenlijke ruimtes. Je hebt grote affiniteit met koken of bent een kok. Je bereid samen met de bewoners lekkere en gezonde maaltijden. Het bereiden van oude en typisch Limburgse gerechten is je niet vreemd en is een goed aanknopingspunt voor een gesprek de bewoners. Je draagt zorg voor een weekmenu waarbij je rekening houdt met specifieke wensen. Door je goede sociale vaardigheden gaat de ondersteuning bij activiteiten je goed af. We dagen je uit om van elke dag een geweldige dag te maken!

Wil je samenwerken op basis van gelijkwaardigheid, zonder paarse krokodillen, met korte lijnen naar de zorgondernemers, waar je al je talenten mag inzetten in een organisatie die het anders doet?

Neem dan contact op met Kitty en Theo door te mailen naar klimmen@hetanderewonen.nl.

Stuur vooral geen CV maar laat zien hoe je passie voor het werken met mensen geheugenproblemen eruitziet.

Wie weet maken we snel kennis met elkaar!

Heeft u een vraag over
Het Andere Wonen Klimmen?